MarkoMjlnirParkkola

Kun äärivasemmisto rähisee

Kun äärivasemmisto rähisee jälleen kerran, valkopesu on aloitettava välittömästi. Missään nimessä ei saa jäädä sellaista vaikutelmaa, että äärivasemmisto olisi tehnyt mitään väärää. Jos sellainen vaikutelma taas on mahdotonta estää, täytyy syy vierittää muiden niskaan.

Jos et ole JSN:än itsesi kahlitseva median edustaja, mutta haluat moraalisäteillä, sinun tulee kirjoittaa blogaus. Olit paikan päällä, mutta et nähnyt mitään riehumista, lähdit iloisin mielin kotiin ja kaikki meni hyvin. Olit suuri sankari ja estit osaltasi kolmannen (vai neljännen?) valtakunnan nousun.

Jos kuitenkin käy niin, että mediassa vähemmän vihervasemmistolainen toimittaja on mennyt paljastamaan totuuden, muista tähdentää, että juuri sinä et nähnyt mitään ja varmuuden vuoksi tuomitse kaikki väkivalta. Tuomitse siis molempien puolien väkivalta, vaikka vain oma puolesi olisi moiseen syyllistynyt.

Näin toimimalla saat levitettyä syyllisyyden verhoa myös toiselle osapuolelle.

Jos taas olet JSN:än itsesi kahlinnut median edustaja, kirjoita vihjailevia ja valheellisia uutisia asioista. Kirjoita mm. uutinen siitä, kuinka äärivasemmistolaiset toikkaroivat junaraiteilla ja junaliikenne jouduttiin keskeyttämään, mutta älä mainitse missään nimessä ketkä raiteilla olivat. Sen sijaan mainitse uutisessa vähintään 10 kertaa sana natsi luoden mielikuvaa vaarallisten natsien uhkasta junaliikenteelle.

Älä tarkasta faktoja, vaikka oletkin sitoutunut faktojen tarkastukseen JSN:n ohjeiden mukaisesti. Voit aina jälkeen päin vedota siihen, että tietoja ei ollut saatavilla juuri sillä hetkellä. Jos joudut myöhemmin korjaamaan asiaa, tee se salamyhkäisesti ja painota natseja.

Missään nimessä älä kerro mistä koko marssissa oli kyse! Kansalaisille on luotava kuva kolmannen (vai neljännen?) valtakunnan noususta.

Pimitä, valehtele, kuseta lukijaasi. Lukijat ovat karjaa, jota pitää ohjata Oikeaan suuntaan.

Uudelle Suomelle annan kiitoksen ja hieman risuja tästä uutisesta. Uutisesta käy ilmi asioiden todellinen tola, joskin uutisessa olisi voitu eksplisiittisesti mainita äärivasemmiston väkivaltainen luonne. Nyt sitä joutuu hieman lukemaan rivien välistä. Risuja annan siitä, että usari linkkasi Sari Laitisen blogaukseen, jonka tarkoitus oli valkopestä koko mellakka ja vähätellä äärivasemmiston väkivaltaa.

Onneksi meillä on Suomen Uutiset.

”Tuhotkaa fasistit”, ”kuolema fasismille”. Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) lauantaista marssia protestoivan vastamielenosoituksen käyttämät äänenpainot ovat äärimmäisiä. Lokakuun 5. päivänä julkaistu vastamielenosoituskutsu vaatii tuhoamista ja kuolemaa. Kutsu yllyttää väkivaltaan suorasukaisella tavalla, jota Suomessa harvoin näkee.

Joko vasemmistoliitto on irtisanoutunut Tampereen Vasemmistonuorten väkivallasta? Tampereen Vasemmistonuoret olivat mukana myös suunnittelemassa linnanjuhlien mellakkaa ja hevosenpieksemistä. Milloin Tampereen käräjäoikeudessa käsitellään Tampereen Vasemmistonuorten lakkauttamista?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Minä en ainakaan pidä blogiensa perusteella Sari Laitista minkäänlaisena anarkovasemmistolaisena, hän vain kertoi blogissaan omat kokemuksensa tapahtumasta. Se, ettei Laitisen kuvaus täytä ilmeisesti natseja sympatisoivan Parkkolan toiveita on tietenkin hänen kannaltaan valitettavaa.

Marko Parkkola

En väittänytkään Laitista anarkoksi.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Et niin, mutta pettymyksesi hänen blogiinsa antaa ymmärtää että hän kuuluisi siihen joukkoon ja salaisi jotakin.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #13

Jokainen on vapaa tulkitsemaan kuinka haluaa.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Taitaa olla olemassa sekä vihapuhetta että hyväksyttävää vihapuhetta, joka ei siis olekaan vihapuhetta.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Taitaa olla olemassa sekä vihapuhetta että hyväksyttävää vihapuhetta, joka ei siis olekaan vihapuhetta."

Eikös vihapuhetta ole aina pidetty hyväksyttävänä vihapuhujien ja vihapuheiden puolustajien taholta, ainakin silloin kun se vihapuhe kohdistuu turvapaikanhakijoihin.

Lisäksi vihapuhujien kanssa samaa mieltä vihapuheen hyväksyttävyydestä on vihapuhujien laskelmien mukaan 99% Suomen kansaa. Vain suvakit ja turvapaikan hahijat, muut mamut ja joku epämääräinen muu sakki, kuten ministerit ja puoluejohtajat, mukaanluettuna eräs HA, olisivat vihapuhetta vastaan.

Näinollen vihapuhe olisikin laajalti kansalaisten hyväksymä retoriikan muoto.

Paitsi, jos vihapuhe kohdistuu uusnatseihin, silloin se olisikin kovasti tuomittavaa.

Aika ristiriitaista.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Punainen väkivaltaihanne on ottanut kylkeensä viherterrorin.

He eivät koskaan syyllisty vihapuheeseen, kuten kaimakin totesi.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

On olemassa mellakointia (Arhinmäki, Andersson) ja mielemilmaisuja (Arhinmäki, Andersson). Heidän mielestäään mellakka syntyy siitä, kun 10 henkilöä kantaa kylttiä, jossa sanotaan ettei lisää maahnmuuttajia. Kun joukkoon liittyy 100 vasemmistoanarkistia, jotka naamat peitettynä alkavat tappelemaan poliisin kanssa, Helsingin Sanomat uutisoi kuinka natsit mellakoi taas kerran joten olisi syytä laatia laki, millä kielletään tämmöinen toiminta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Paljon melua tyhjästä.

Nykyiset ”natsit” olisi passitettu työpalvelumiehinä työleireille natsi-Saksassa ja nykyiset ”äärivasemmistolaiset” olisivat päätyneet Neuvostoliitossa vankileirien saaristoon.

Amatöörien puuhastelua hyvinvointivaltion suojeluksessa. Ei pitäisi antaa ylittää uutiskynnystä.

Marko Parkkola

Tämä on totta, mutta se hämärtää sitä, mikä ryhmä näissä tilaisuuksissa joka kerta riehuu. Seuraavat väkivaltaisuudet onkin odotettavissa 612-kulkuetta kohtaan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Amatöörien puuhastelua hyvinvointivaltion suojeluksessa. Ei pitäisi antaa ylittää uutiskynnystä."

Toisaaöta, jos hyvinvointivaltiossa ei ole muuta puhuttavaa kuin tämä, niin sehän osoittaa sen että vielä ollaan hyvinvointivaltiossa.

Toivoa vain sopii että hyvinvointivaltio säilyy, eikä tule vakavampia puheenaiheita.

Toki jos natsit pääsisivät valtaan, ainut mistä puhuttaisiin olisi natsien ylistys, kuten Venäjän mediakin on vain Putinin ylistystä varten, samoin Turkin media on Erdoganin ylistystä varten.

Täällä hyvinvointivaltiossa pieni natsimielenosoituskin on kova juttu ja siitä saa puhua, mikä on hyvä juttu.

Marko Parkkola

Mielestäni oli rakentavampaa puhua siitä mitä halutaan, eikä siitä mitä ei haluta. Natseista horiseminen antaa vain liikaa huomiota heille. Kolmas (vai neljäs?) valtakunta on kuitenkin huomattavan paljon epätodennäköisempää Suomessa kuin esimerkiksi kommunismin uusi tuleminen.

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa että aikanaanhan mm. NL:n ydinohjukset olivat rauhanohjuksia ja USA:n vartaavat agressio-ohjuksia. Tänä päivänä rauhanohjusten fanittajien jälkeläiset taas ovat sietä mieltä että (vasemmistolainen) pommien hetteleminen, riehuminen ja yleinen väärää mieltä olevien lätyttäminen on rauhatoimintaa. Eli rauhanpommit on taas palanneet Suomeen - ja muuten nyt oikeen konkreettisesti. Silleen se menee.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Parkkolan kanssa pääosin samaa mieltä. Perinteiseksi ja totuudenmukaiseksi mediaksi itseään kutsuva media kirjoitti mielenosoituksista todella oksettavasti. Olematta yhtään natsi tai edes natsimielinen, oli lähes itkettävän naurettavaa lukea iltapäivälehtien, Hesarin ja Kansan Uutisten juttuja mielenosoituksista. Pikku juttuja, joissa nostettiin pääaiheiksi natsit, mellakointi, rataliikenteen keskeytyminen ja pommien heittäminen. Osassa mediaa sentään muistettiin hyvin lyhyesti sivuten kertoa, että vastamielenosoittajia epäiltiin mellakoinnista mutta normaalimenettelynä oli niputtaa natsit, väkivallankäyttäjät, mellakoijat ja liikenteen estäjät tuntemattomiksi henkilöiksi ja esittää jutut siten että kaikki paha tapahtui natsien osoittaessa mieltä. Oli myös helppoa puhua että mielenosoittajat käyttivät väkivaltaa ja syyllistyivät vaikka mihin kun olisi ollut oikeaa kertoa, ketkä mielenosoittajista toimivat väärin. Natsit olivat mielenosoittajia ja hillujat vastamielenosoittajia, joten natseista oli helppo tehdä syyllisiä silloinkin kun he olivat asiallisesti.

Jos lukee tarkasti eri juttuja ja vetää ohuita lankoja yhteen, näyttäisi siltä, että natsit olivat osoittamassa täysin laillisesti mieltään eivätkä he syyllistyneet mihinkään rikoksiin. Vastamielenosoittajista osa oli aggressiivisia ja pukeutunut tunnistamisen estämiseksi huppuihin. Ryhmä myös käytti väkivaltaa poliisia ja natseja kohtaan sekä häiriköi radalla. Osa porukkaa jouduttiin ottamaan kiinni. Jotkut heittivät pommeja natsien ja poliisihevosten jalkoihin. Joltain ryhmältä oli takavarikoitu väkivallankäyttöön soveltuvaa välineistöä ja koska jutussa ei mainittu natseista mitään, kyse lienee vastamielenosoittajista. Moniko luotettava media kertoi tapahtumista näin? Tsekatkaapa vertailun vuoksi todella luotettava juttu todella luotettavasta Kansan Uutiset -mediasta:

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3795618-nat...

Marko Parkkola

Mellakoinnista otetuista kuvista voi tunnistaa minut pari vuotta sitten pahoinpidelleitä äärivasemmistolaisia. Näköjään samat touhut jatkuvat vuodesta toiseen. Kysyn edelleen, milloin Tampereen vasemmistonuoria, ynnä muita väkivaltaisuuksiin osallistuneita järjestöjä, haetaan oikeusteitse lakkautettavaksi?

Edit: Löytyipä se pahoinpitelytuomion saanut heppukin. Ihmeen väkivaltaista porukkaa. Pakkohoitoon olisi laitettava, kun ovat vaaraksi kanssaihmisille.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005418781.html

Tavallisia tamperelaisia ja mystisesti ilmestyviä mitälie hattivatteja? No poliisilla luulisi olevan matskua jotta voi vastata tähänkin hesarin juttuun siis jos haluaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Natseja johtanut "Kovakenkä" Torniainen on aina siellä missä tapahtuu.

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/ehdottomaan...

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen
Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kukas noita väkivaltaisia vasureita kuskaa riehumaan pitkin maata?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Natsit tietysti. Natsit yksinään kun eivät kiinnosta ketään.

Marko Parkkola

Vasemmistonuoret. Vasemmisto pumppaa yhteiskunnan rahaa mm. teattereiden kautta ja suorina lahjoituksina esimerkiksi Tampereen kaupungilta. Sillä rahalla on hyvä mennä riehumaan.

Toimituksen poiminnat