MarkoMjlnirParkkola

Demonisoiko Supo terroristeja

  • Demonisoiko Supo terroristeja

Supo varoittaa jihadistien paluusta Suomeen. Supon mukaan he aiheuttavat pitkäaikaisen vaaran Euroopalle. Terroristijärjestöt pyrkivät tekemään iskuja Euroopassa ja vahvistaa radikaali-islamistien toimintakykyä.

Helsingin poliisin Jari Taposen mukaan (kuva) terroristeihin yhdistetään barbaarisia ominaisuuksia eli toisin sanoen heitä demonisoidaan. Taponen viittaa ns. Teemu Tammikon (ent. Sinkkonen) Punahilkka-tarinaan. Taponen haluaisikin terroristit kouluihin oppimaan suvaitsevaisuutta.

Viittaan omaan kirjoitukseeni kuin Yle konsanaan.

Ketä tässä on nyt uskominen. Ovatko terroristit vain demonisoituja vai onko Supo sittenkin oikeassa. Jos Supo on oikeassa, onko oikein altistaa oppilaat terrorismille/terroristeille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän VinHirvel kuva
Väinö Hirvelä

Pirun hyvä kysymys. Niin tai näin niin myth of noble savage kyllä vähän haiskahtaa.

Oon miettinyt asiaa näin. Länsimaisina ollaan kiusallisen tietoisia kuinka pahoja valkoiset jenkit oli kun ne orjuutti mustia. tai ampui ydinpommeja. Tai tuhosi luontoa agent orangella vietnamin sodassa. Tai lähtivät lähi-itaan öljynryöstö retkille WTC isku "oikeutuksenaan". Tietty tähän päälle vielä kaikki pahuudet mihin vaikkapa natsi saksa ja muuta kolonisoivat eroopan valtiot ovat osallistuneet.

Asiaa ei yhtään auta, että neo-marxisest intellektuellit ovat vakuuttuneita että ihmistä korruptoi pahat instituutiot jotka vakuuttavat, naisetkin jo rintamaidosta lähtien ettei palkasta tule neuvotella eikä rahaa tai mainetat tule tavoitella. Typeräähän tämmöinen sosiaaliconstructionistinen pelleily on MUTTA me ei koskaan olla oltu kuvaamassa ja selvittämässä minkälaisia julmuuksia ja sairaita tekoja mustat on sodissa tehneet toisilleen. Niinpä elämään on jäänyt myth of noble savage. jossa minkäänlainen moraalinen vastuu voi olla ainoastaan valkoisella ihmisille. Valkoisen pitää olla suoraselkäinen valehtelematon hyvä ihminen. Mutta toisaalta hyvin vaikea edes perustella miksi tumman ihmisen pitäsi nousta sängsytä enenn puoltapäivää. Varastelustakaan ei saa tuomiota. Sehän kuuluu kulttuuriin tai jotain

https://www.suomenuutiset.fi/vastaanottokeskuksess...

Marko Parkkola

Lisäksi silmissäni vilahti jokunen päivä sitten uutinen terroristien värväystalkoista Suomessa. Kouluissa olisikin ihanteellisessa iässä vaikutuksille alttiita olevia nuoria värvättäviä terroristien käyttöön.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"Länsimaisina ollaan kiusallisen tietoisia kuinka pahoja valkoiset jenkit oli kun ne orjuutti mustia."
Minkä väriset oli niitä orjakauppiaita jotka "pyydystivät" ja myivät ne orjat.

Marko Parkkola

Vaikuttaa siltä, että Supo oli asiassa oikeassa. Toivottavasti poliisin politikointi viimein loppuu.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229989-poliisijoh...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Miten ajattelit että terroristia pystyy demonisoimaan, haukkuu ihmisrakkaaksi ja vastuuntuntoiseksi?

Toimituksen poiminnat