MarkoMjlnirParkkola

Elämme uussuomettumisen aikaa - osa 2

Ei mennyt kauaa edellisestä blogauksestani, kun saimme lisää nöyryytystä niskaamme.

Ensiksi Turussa tehdään terrori-isku. Sen jälkeen aletaan jauhamaan "malttia, malttia, maltti on valttia" (Juice). Sitten turvapaikanhakijat ja äärivasemmisto hyökkää poliisin kimppuun Jyväksylässä. Ja nyt pääministeri Sipilä on miettimässä keinoja, kuinka suomalaisilta voitaisiin tukkia turvat.

Sipilä on kutsunut puolueiden puheenjohtajat keskustelemaan maan sisäisestä turvallisuudesta. Joku voisi olettaa, että tämä salainen keskustelu liittyisi maan sisäiseen turvallisuuteen, mutta joku voisi myös erehtyä luullossaan.

Kyseessä olikin jälleen uusi nöyryytys ja vihapuheiden tuomitseminen.

Esitämme vetoomuksen rauhallisen, tosiasioihin perustuvan ja kunnioittavan keskustelun puolesta. Syyttömiä ei saa syyllistää.

Henkilökohtaisesti olen syyllistänyt vain syyllisiä: itse terroristia sekä hänen terroritekonsa mahdollistaneita poliitikkoja, erityisesti Sipilää ja Orpoa, että myös äänestäjiä, jotka ovat äänestäneet terroriteon mahdollistaneita puolueita ja poliitikkoja.

Kunnioitusta ei vedota, eikä sitä vaadita. Kunnioitus voidaan vain hankkia. Tällä hetkellä ei ole syytä kunnioittaa ketään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Marko Parkkola

Ilmeisesti poliisi on ottanut opikseen Jyväskylästä. Joutsenon vokissa pallerot oli ensin lukittu huoneisiinsa ja toimitettiin nätissä järjestyksessä busseihin ja kohti Lappeenrannassa odottavaa palautuskonetta.

Sugarmamojen itku ja parku on nyt suuri. Aikovat riehua tänä iltana Kolmen sepän patsaalla.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Milloin hallitus aikoo ryhtyä toimiin suomalisten turvallisuustilanteen parantamiseksi?

Hallitus on vastuussa että päästi invaasion maahan ja jopa lisäsi bensaa liekkeihin, kun päämisteri lupasi talonsa ja aiheutti suuret kustannukset tällä mainoksella.

Koska hallitus kantaa vastuun ja tekee jotain? Pitää tehdä muutakin kuin vihapuhetta tuomita!

Oli surullista huomata että Turun terrori-iskun ollessa tuore. Ei käytetty terrorismi sanaa ja vihapuhe tuomittiin silloin ja se oli tärkein hallituksen toimi!

Sisärajatarkastukset pitää tehdä normaalitavaksi. Jokaisen maan hyvä tietää ketä rajan ylittää ja estää rikollisten liikkumista ja maahantulokiellossa olevia.
Ruotsi turvallinen maan ja EU tuomioistuimen mukaan ensimmäinen valtio on vastuussa. Tänne ei siis mitään asiaa.

Kun pystyttiin tarkistamaan terrori-iskun jälkeen, minkä ikäinen, niminen ja minkä maan kansalainen on terrori-iskuun epäilty tekijä. Nähty mitä tehty matkan varrella ja eri kansalaisina esiinnytty, haettu oleskelulupaa Ruotsista, saatu kielteinen päätös. Pitäisiskö tarkistaa taustoja?

NERG ilmoitti 2016, me tiedämme taustat, mikä ei ollut totta. Kuka kantaa vastuun?
Nerg oli huolissaan suomalaisten ongelmista vaikka ongelma on maahanmuuttajien keskuudessa. NERG ei ymmärtänyt ilmeisesti että Turun iskun teki maahanmuuttaja?

Nyt olisi hyvä päivittää oleskelulupa prosessia niin:
jos saanut muista maista kielteisen päätöksen se koskee koko EU:ta samaten maahantulokielto
jos syyllistynyt rikoksiin, automaattisesti kielteinen oleskelulupa tai oleskeluluvan peruutus.
Kielteisen oleskeluluvan saaneet säilöön samantien ja odottamaan poistamista

Juhani Piri

http://www.poliisi.fi/vihapuhe

Kun lukee tätä poliisin manifestia "vihapuheesta", niin saa hyvin nopeasti sen käsityksen, että kyllä. Vihapuheyksikkö on perustettu vain ja ainoastaan seuraamaan Suomalaisten ja suomenkielellä tuotettua vihapuhetta.

Vihapuhetta ei esimerkikis ole se, että jos (otetaan fiktiivinen tilanne) keskellä helsinkiä useampi ulkomaankielinen henkilö keskustelee että kristinuskoiset ovat vääräuskoisia ja he ovat iljettäviä.

Tai netissä ulkomaankielellä haukutaan suomalaisia, suomalaisten uskontoa, sananvapautta, naisia, lapsia, vammaisia yms...

Ei tälläinen on kivapuhetta koska sitä ei seurata. Se on myös kivapuhetta koska sen tuottaa vähemmistöt tai eri etnisiin tai uskonnollisiin ryhmiin kuuluvat ja puhe tuotetaan mulla kuin suomenkielellä.

Vihapuheyksikkö on kyllä naurettavinta resurssien tuhlaamista pitkiin aikoihin. Yksikkö on myös syrjivä, koska siellä seurataan vain suomalaisia ja suomenkielistä "vihapuhetta".

Marko Parkkola

Kesksutelin Hommalla aikoinaan fobban kanssa tästä vihapuheöyhötyksestä. Hän kokosi silloin kuuluisaa vihapuhepumaskaansa. Tuolloin ainakin aluksi ideana oli, että vähemmistötkin voivat vihapuhua enemmistöä vastaan, mutta toisinpa kävi. Alettiin puhumaan siitä, kuka ansaitsee tai tarvitsee lain suojaa ja ketä varten.

Kun olen myöhemmin keskustellut asiasta ns. suvaitsevaisten kanssa, sanoma on ollut sama: vain enemmistö voi uhata vähemmistöä, ei koskaan päinvastoin. Kun olen huomauttanut Etelä-Afrikan apartheidista, onkin alkanut nikottelu ja selitys tosiasiallisista valta-asemista ja jotain muuta yhtä epämääräistä.

Ei näillä kannata liiaksi päätänsä vaivata. Maalitolpat siirtyvät jatkuvasti ja mitään logiikkaa ei ole missään. Sisällissota hoitaa aikanaan nämä ongelmat.

Toimituksen poiminnat