MarkoMjlnirParkkola

Länsimainen yhteiskunta menetetty

Ei, tämä ei liity muslimeihin, islamiin tai puukotuksiin, vaikka ne ovatkin nyt kovasti tapetilla. Tämä ei liity rajatarkastuksiin, vaikka niitäkin tarvittaisiin. Tämä liittyy kyllä osittain fasismiin ja kommunismiin, sillä niissä yhteiskunnissa sananvapautta ei arvostettu kovin pitkälle. Arvostus loppui mistä AK-47 kantama alkoi.

Wikipedian mukaan:

Sananvapautta pidetään yhtenä demokraattisen yhteiskunnan perusoikeuksista. Sananvapautta julistetaan muun muassa Yhdysvaltain perustuslaissa, YK:n ihmisoikeusjulistuksessa ja Euroopan ihmisoikeusasiakirjassa.

Wiki jatkaa tututulla jaadajaadallaa sananvapautta rajoittavista laeista, mutta ei huomioi EU-tuomioistuimen päätöstä, jonka mukaan sananvapauteen kuuluvat myös ikävät asiat. Wikin ylläpidon sanotaankin olevan vasemmistolaista ja vasemmisto onkin osa tätä ongelmaa.

Breibart uutisoi Bostonin sananvapautta koskevasta mielenilmauksesta.

Boston Free Speech Coalition järjesti sananvapausmielenosoituksen eilen lauantaina. Mielenilmaukseen oli tervetulleet kaikki, jotka kannattivat amerikkalaista sananvapauskäsitettä, joka on huomattavasti laajempi kuin esimerkiksi suomalainen vastaava.

Vasemmisto kokosi kuitenkin rivinsä ja järjesti tapahtumalle massiivisen vastamielenosoituksen.

Ennen kuin jatkatte lukemista, pysähtykääpä hetkeksi tähän: vasemmisto järjesti sananvapauden vastaisen mielenosoituksen.

Tämä ei sinällään ole mitenkään uutta. Vasemmistolaisissa ideologioissa sananvapaus on ollut perinteisesti hyvin heikoilla kantimilla. Jokainen tietänee asiaa koskevat vitsit Neuvostoliitosta. Neuvostoliitossa oli sananvapaus, mutta siihen kuului myös vastuu. Hyvässä lykyssä sananvapauden käytöstä pääsit Gulagiin, vähän huonommalla onnella hengestäsi.

Vasemmisto perustelee itselleen sananvapauden rajoittamista natseilla. Jos sanaa saa käyttää vapaasti, natsit sitä ja natsit tätä. Tämä huolimatta siitä, että natsismi sosialistisena liikkeenä on osa vasemmistoa. Suomessa sananvapaudesta ei sentään olla kuolemantuomioita vaatimassa, mutta Gulag uhkaa täälläkin.

Ja tämä sopii erinomaisesti medialle! Mediassa on ymmärretty missä valta on. Ymmärtämättään vasemmisto onkin tukemassa kapitalismia tässä asiassa. Media ei nimittäin siedä kilpailua, koska se syö voittomarginaalia. Siksi media julkaisee kaikenmaailman vastuullisuusjulistuksia ja vainoaa indie-medioita solvaten näitä valemedioiksi. Yleisradio muodostaa tässä poikkeuksen, sillä Ylellä ei ole yksityistä omistusta, mutta Ylessä tämä korvataankin kaikenlaisten epämääräisten toimijoiden suojatyöpaikoilla.

Jo Aatos Erkko tajusi tämän aikoinaan. Pesunkestävänä kapitalistina hän palkkasi Helsingin Sanomat täyteen kapitalismia vastustavia vasemmistolaisia. Näin hänen mediatalonsa sai rauhan ostamalla vasemmiston sielun. Härskiydessään tämä peliliike menee jo luokkaan ihailtava.

Länsimaisen yhteiskunnan yksi peruspilareista on saatu murrettua yhteiskunnan sisältä käsin. Kansalaiset on saatu vaatimaan valvontaa itse itselleen luomalla pelon ilmapiiri. Yhtäältä kansalaisia pelotellaan terrorismilla, toisaalta natseilla.

Ja valvontaa yhteiskunta saa. Yhdysvalloissa on tullut surullisen kuuluisaksi valtion kansalaisiinsa, ja erityisesti poliitikkoihin ja presidenttiehdokkaisiin, kohdistama laiton valvonta. Suomessa tullaan perässä tiedustelulain kanssa.

Mutta hei! Tärkeintähän on jakamattomat ihmisoikeudet.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Kalle Erkkilä

Itse sain kokea taas kerran Huuskon ajatukset sananvapaudesta eilen illalla, kun hän poisti pilapiirrokseni Haudalla tanssi II. Huusko on säännöllisesti sensuroinnut pilapiirroksiani, joten eipä asia sinänsä yllättänyt.

No, onneksi teos löytyy nettisivuiltani, jos joku haluaa sitä vilkaista (kalleerkkila.com)

Olen itsekin miettinyt tuota vasemmiston innokasta natsikortin heiluttelua. Kyseessähän on saman ideologian kaksi eri kuppikuntaa.

Marko Parkkola

No usari on kaupallinen media, jonka ydinmarkkina-alue on tiedostomattomat suvaitsevaiset.

Kalle Erkkilä

Olisi edes kaupallinen media, mutta kun ne on käsittääkseni tehneet tappiota koko olemassaolonsa ajan :D

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #5

Tappiot voi sosialisoida lehdistötuen avulla. En ole aivan varma mikä tuon tuen tilanne nyt on, mutta sellaistahan on ainakin ehdotettu.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Hulluksi maailma mennyt, kun

1) Homoseksuaali juutalainen kutsutaan yliopistolle luennoimaan.
2) Vasemmisto alkaa mellakoida sananvapauden puolesta tavoiteena estää homoa puhumasta. Rikkovat mm. ikkunoita.
3) Lisäksi vasemmisto syyttää homoseksuaalia juutalaista natsiksi.
4) Media nielee vasemmistolaisten jutut.

Marko Parkkola

Jonka jälkeen vasemmisto alkaa vastustamaan sananvapautta tekemällä vastamielenosoituksen sananvapausmarssille.

Kalle Erkkilä

Ehkä tyypillinen vasuri kykenee ajattelemaan vain n. yhden-kahden vuorokauden jaksoissa? Unohtavat mitä esim. viime viikolla vastustettiin. Joten joka viikko mennään sitten vastakkaisilla teemoilla. Toki perusideologian voi aina kerrata punaisesta pikku kirjasta tai kuuntelemalla mitä johtajat sanoo.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #8

No sen olen huomannut, että koko touhu on keskusjohdettua, kuten kommunismiin kuuluukin. Samat hokemat leviävät kuin kulovalkea ja sitten saamme lukea samoja järjettömiä latteuksia kuten "sananvapauteen kuuluu vastuu" joka tuutista.

Ketkä tätä johtavat, sitä en tiedä. George Soros on kuitenkin todistetusti yksi taho asioiden takana. Hän on maksanut mm. Trumpia vastustaneet mielenosoittajat. Yhdysvalloissa on jopa firmoja, jotka palkkaavat amatöörinäyttelijöitä mielenosoituksiin. Tässä taas kapitalisti ja sosialisti lyövät kättä yhteen.

Kalle Erkkilä Vastaus kommenttiin #9

Juu, eihän Soros yritä edes peitellä agendaansa.

Marko Parkkola

Vähän asiaa sivuten. Tähän tämä natsimetsästys on johtanut. Henkilö nousee autosta ja saa puukosta, kun antinatsi jo puukottaa.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=...

"Sooooooo apparently I look like a neo-nazi and got stabbed for it ... luckily I put my hands up to stop it so he only stabbed my hand.... please keep in mind there was no conversation between me and this dude I was literally just getting out of my car"

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Ja se toinen ääripää näyttäytyy. Ongelma on, että sen olemassaoloa ei pystytä hyväksymään, koska vihollisen vihollinen on ystävä. Siksi se saa valtaa ja siksi se on vaarallisempi kuin mikään äärioikeistolaisryhmittymä.

Se on jännä, miten viime vuosisadalta muistetaan vain natsit, kun kerrotaan uusgrimmiläisiä satuja lapsille. Kannattaa muistaa, että Mussolini ja Hitler olivat myös sosialisteja siinä missä mm. Stalin, Guevara ja Mao olivat nationalisteja. Ääripäät ovat väkivaltaisesti nokikkain, koska ovat yhtä perseestä, mutta haluavat, että se heidän perseytensä on se ainut perseys.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

"Kannattaa muistaa, että Mussolini ja Hitler olivat myös sosialisteja siinä missä mm. Stalin, Guevara ja Mao olivat nationalisteja."

Miten niin noin? Tarkennatko? Oliko pointtina, että kaikki 5 noista olivat nationalistisosialisteja?

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Pointtina on se, että mitään täysin selkeää rajaa ei ehkä kannata vetää, mutta mekanismeja voi tarkastella. Edelleen tykkään käsitteestä totalitarismi sen sijaan, että tarkastellaan jotain yksittäistä totalitaristista aatetta aivan kuin se olisi jotenkin ratkaisevasti erilainen muiden totalitarististen aatteiden kanssa.

Tai olisiko sekin vähän väärin määritelty? Mielestäni mikä tahansa aate voi periaatteessa olla totalitaristinen ja tarve siihen syntyy vallitsevasta tilanteesta. Se on äärimmäinen keino yrittää hallita kaaosta?

Totalitaristi pyrkii hallitsemaan muiden ihmisten elämää ja ajatuksia. Keinoina hänellä on väkivalta ja sen uhka. Sen ympärille rakentuu sitten monimutkaisia toteutuskeinoja ja vainoharhaisuutta, koska ihmisten ajatuksia on hyvin vaikea hallita. Joka paikassa on pettureita, kaikki kielivät toisistaan. Lapset käräyttävät vanhempiaan ja rangaistukset pelkästä epäilystä ovat hirmuisia.

Marko Parkkola

Ja kuinka media käyttääkään lähes monopoliasemaansa tiedonvälityksessä. Kirjoittamalla täyttä roskaa!

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/turun-s...

Uutisessa yhdistetään FDL Turun terrori-iskuun ja Suomi Ensin -ryhmän mielenosoitukseen. Ainakaan näiden välille ei tehdä selvää eroa. FDL:n mielenosoitus oli päätetty jo alun perin vuosi sitten, eikä sillä ole mitään yhteyttä Turkuun tai SE:en.

Toisekseen FDL ei ole äärijärjestö. Maikkari ei tietystikään perustele, miksi he kutsuvat meitä äärijärjestöksi. Luulisin että äärijärjestöön kuuluu jollain tapaa väkivalta tai rotusorto tms. Sellainen taas on meillä eksplisiittisesti kielletty säännöissä.

Valtamediasta on tullut valemedia.

Toimituksen poiminnat