MarkoMjlnirParkkola

Sininen tulevaisuus ja Tiina Elovaara

Tiina Elovaara on mielestäni loistava poliitikko Siniselle tulevaisuudelle. Olen jo pitkään kehottanut häntä siirtymään demareihin, mutta Sininen tulevaisuus lienee sittenkin parempi vaihtoehto. Demareissa on nimittäin enemmän kilpailua nättien nuorten naisten luokassa.

Mutta onko Tiinalla (anteeksi etunimen käyttö, mutta sukunimen käyttö voi viitata aivan toiseen henkilöön) jo dementia nuorella iällä? Siltä hänen avautumisensa Aamulehdessä vaikuttaa.

Tiina on kovin ihmeissään miksi hänet erotettiin Tampereen perussuomalaisten valuustoryhmästä. Tiina näkee asiassa jo 30-40-lukujen kaikuja, kun Natsi-Saksa suoritti juutalaisten kansanmurhaa. Juutalaisia kuljetettiin keskitysleireille ja heidän omaisuutensa takavarikoitiin.

Minun on kuitenkin kovin hankala nähdä yhteyksiä Natsi-Saksaan tässä asiassa. Tiinaa ei ole viety keskitysleirille, hänen omaisuuttaan ei ole takavarikoitu, eikä häntä odota teloitus. Puoluetuet toki ovat lakanneet, mutta kansanedustajan palkkio tulee silti tilille kuin Manulle illallinen.

Katsonkin Tiinan halventavan juutalaisia kommenteillaan. Itse aiheutettua erottamista tuskin voi millään tavoin verrata Natsi-Saksan kauheuksiin.

Sitä paitsi Tiina on itse eronnut perussuomalaisista! Kuinka hän voisi millään tavoin olla perussuomalaisten valtuustoryhmässä, kun on itse eronnut perussuomalaisista ja jauhanut lehtien palstoilla harhoistaan nähtyään ainoana paikalla olijana käsimerkkejä perussuomalaisten puoluekokouksessa. "Käsimerkit" olivatkin osa tavallista käsiäänestystä, jota puoluekokouksessa harrastettiin sunnuntaina puheenjohtajan sekoiltua äänestyksessä.

No, eihän Tiina toki tosissaan ole halventavilla heitoillaan 30-40-luvuista ym. Tiina vain hakee julkisuutta uudelle puoluehankkeelleen. Aamulehti tarttuu mielellään tilaisuuteen. Pääseehän lehti harjoittamaan persufobiaansa. Win-win-win tilanne Tiinalle, Siniselle tulevaisuudelle ja Aamulehdelle.

Se vain tässä kyrsii, että suomidemokraatit eivät päässeet valtakunnanmediaan. Pääsimme Tamperelaiseen ja Helsingin Uutisiin, mutta emme Aamulehteen. Aamulehti ei katsonut meidän olevan sen puffaamisen arvoisia, mitä lehti harjoittaa nyt Sinistä tulevaisuutta kohtaan.

Mainittakoon, etten ole enää suomidemokraateissa ja se hanke on nykyään aivan muissa käsissä. Hauskaa oli niin kauan kuin se kesti (kunnes sen tuhosi turkulainen kaappikokoomuslainen).

Yhteenveto

Media ei piittaa pätkääkään Sinisestä tulevaisuudesta. Jonkin verran Tiina Elovaara on ollut median lemmikkinä, mutta nyt hän saa ansiotonta arvonnostoa solvaamalla entistä puoluettaan. Yksityiselle mediatalolle tämä on toki kultakaivos. Suomalaiselle poliitikalle ja sen uskottavuudelle taas loputon suo.

Toivotaan että äänestäjät tajuavat kupletin juonen ja Sininen tulevaisuus saa sen kohtalon, johon Timo Soini viittaa tuoreimmassa päivityksessään. Stephen Kingin kirjassa Se esiintyy avaruudesta tullut jättimäinen hämähäkki, joka esiintyy mielellään klovnin hahmossa ja raahaa pikkulapsia katuojaan raadeltavaksi ja tapettavaksi. Soinin tulevaisuus kelluu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

Minua hävettää yleisesti journalismin puolesta tämä sama asia.

Kuinka HELEEVETIN halventavaa on verrata yhdessä ihmiskunnan karmeimmassa rikoksessa kuolleita ja perheensä menettäneitä poliittisen puolueen eduskuntaryhmän hajoamiseen.

Toinen huomio tämän jatkoksi: viime vuosinakin on tapahtunut joukkomurhia ja muita hirveyksiä. Media ei näiden osalta kuitenkaan rinnasta niitä historiallisiin joukkomurhiin, vaan puhuvat esim. "etnisistä jännitteistä".

Poliittisista lehmänkaupoista ja niiden jälkiseurauksista, joissa ei tapahdu pienintäkään rikosta, saadaan vertauskuvallisesti paljon, PALJON pahempaa kuin silmittömästä murhaamisesta.

Helvetti vie että tuo on väärin. Poliittiset sanat, tai muutkaan, eivät ole väkivaltaa. Lainaan vielä loppuun The Atlanticin artikkelia aiheesta, jonka takana on kaksi psykologian ammattilaista. https://www.theatlantic.com/education/archive/2017...

Marko Parkkola

Kirjoitin joitain vuosia blogauksen otsikolla "Mitä muuta paitsi perussuomalaiset". Kyse oli persujen ensimmäisestä jytkystä ja sen jälkeisestä kokoomuksen paniikista, kuinka perkeleessä saadaan hallitus muodostettua.

Kyseisessä blogauksessa käsittelin tätä puolta, jossa persut demonisoitiin täysin populistiseksi, rasistiseksi ja fasistiseksi, eikä viittauksista 30-40-lukujen kauheuksiin ollut todellakaan pulaa.

Medialla on jäänyt vain levy päälle noista panikoinnin ajoista. Persuthan olivat jo hallituksessa ja persujen nimi löytyy vieläkin hallitusohjelmasta.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onkos tämä Tiina Klaus Elovaaran tytär ?

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #14
Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

"Tiina Elovaara on mielestäni loistava poliitikko Siniselle tulevaisuudelle. Olen jo pitkään kehottanut häntä siirtymään demareihin, mutta Sininen tulevaisuus lienee sittenkin parempi vaihtoehto. Demareissa on nimittäin enemmän kilpailua nättien nuorten naisten luokassa." Oho! Yleensä demareiden kerrotaan olevan eläkeiän ja kuoleman välissä?

Kuka on FDL:n nätein nuori nainen?

Pia Veijalainen

Fdl ei ole koskaan ollut puolue, eikä poliittinenkaan.

Marko Parkkola

Lienen esteellinen vastaamaan kysymykseesi FDL:n hallituksen jäsenenä. Jäsenrekisteri ei kuulu ulkopuolisten tietoon.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

He (jäsenrekisterissä FDL:ssä olevat nätit nuoret naiset) eivät siis ole kauneudellisesti tai oikeudellisesti samalla viivalla demari- tai uuvattinaisten rinnalla?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

"Katsonkin Tiinan halventavan juutalaisia kommenteillaan."

Eikös tämän toisten puolesta mielenpahoittaminen pitänyt olla niin sanottujen suvakkien geneettinen erityispiirre? :D

Marko Parkkola

Onnittelut loistavasta kommentista! Mietit varmaan pitkään tätä asiaan täysin liittymätöntä aivopierua.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Tuli mieleen samalla sekunnilla kun luin kirjoituksesi. Tosin sitä mietin, et pitäisikö kyseinen kohta ymmärtää ironiana ja kirjoittaa lisäksi, että onko Marko alkanut hipsteriksi. Mutta päätin jättää sen pois.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti Vastaus kommenttiin #8

Minä en ole kykenevä sanomaan mistä juutalaiset ovat tai eivät ole loukkaantuneita.

Sen sijaan olen kykenevä sanomaan että on medialta aika ala-arvoista verrata puolueen ympärillä käytävää kärkästä keskustelua määrätietoiseen kansanmurhaan.

Se on loukkaavaa ihmiskunnan historialle. Heitämme nykyään natsikortteja pitkin poikin kuin tupakantumppeja ikään. Natsismi oli yksi ihmiskunnan historian hirveimpiä tapahtumia, eikä se ansaitse tulla tällaiseksi mukavaksi kansalaiskeskustelun jokapaikantermiksi.

Toki, minä en enää ole työltäni journalisti, voin vain voivotella sivusta.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #10

Ilmaisu "loukkaa ihmiskunnan historiaa" täytyy pateettisuudessaan ainakin olla vitsi. Kas kun ei loukkaa Pyhää henkeä ja Allahia. :'D

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #11

Kas kun Jiri kehtasi kirjoittaa suuren Allahin nimen julkisuuteen, uskaltaako heittää vielä pyhän koraanin lattialle?

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #13

Jiri ei voi vastata enää. En siedä hörhöjä blogissani.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti Vastaus kommenttiin #16

Olen syvästi shokissa siitä miten tämä päätöksesi loukkaa kanatilallisia.

En tiedä miten se tähän liittyy mutta oli hemmetin kova halu loukkaantua juuri nyt.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm Vastaus kommenttiin #16

Toivon mukaan et sinä etkä Kyuu ole sellaisia sananvapauden puolestapuhujia, jotka valittavat siitä, etteivät he saa ääntänsä esille jossakin...

Siis lähinnä sen takia, että silloin te olette uskomattoman tekopyhiä.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #19

Ei nämä osaa pysyä asiassa, joten miksi ihmeessä näitä katselisin blogissani. Tai siis sinuakaan.

Sananvapaudella ei ole muuten mitään tekemistä blogini kanssa. Sananvapaus koskee lähinnä valtiollisia toimijoita. Kannattaa opiskella vähän asioita, ennen kuin tulee nolaamaan itseänsä.

Käyttäjän JuusoPeuraharju kuva
Juuso Peuraharju

Melko erikoisissa asioissa nämä silinteripäät näkevät huumoria...

Marko Parkkola

Onneksi voi aina estää horisijat.

Timo Ala-Harja

Tosiaan melko huolettomasti tuota natsikorttia heitellään ikäänkuin poliittisten mielipiteiden esittäminen olisi verrattavissa maailmanhistorian määrätietoisimpaan
kansanmurhaan-Suoraan sanoen iljettävää.Tosin toveri Stalinin saavutukset massamurhaamisessa ylittivät moninkerroin natsien saavutukset.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

No asia on tasapainossa, koska hesarin Juha Akkanen vertasi Halla-ahon toimia Stalinin puhdistuksiin. Perusuomalaisia kohtaan voi siis käytää sekä natsi- että stalinkorttia.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Miten se eroaa PS viljelemästä Stalin kortista SDP ja vasem. vastaan?
Tai vihervasemmisto kortista? Viittaus Koijärviläisiin luonnonsuojelulaisiin (komm.nuoria)

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #23

Itseasiassa monet ovat sanoneet, ettei vihervasemmistoa pitäisi sanoa kommunisteiksi. Sinällään tässä on perää. Kyseessä on enemmän jonkinlainen perverssi uuskommunismi yhdistettynä eurooppalaiseen federalismiin.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Stalin ja natsikortti on sama asia eri nimillä.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #24

on .Toinen kaivetaan -18 luvulta.Toinen-40 luvulta. "Kuka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään".

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #25

Fasismin historia alkaa Ensimmäisen Maailmansodan jälkeen Italiassa. Samoihin aikoihin alkoi stalinismin nousu. Natsismi ammensi fasismista. Hitler yritti fasistista vallankumousta jo 1922.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #26

Ja millä Hitleri nousi valtaan? Oli huono aika ,oli suurtyöttömyys,elintarvikkeista oli pulaa ,köyhyyttä oli paljon.
-Lupasi työtä,leipää ja parempia aikoja ja kansa uskoi siihen.

Toimituksen poiminnat