MarkoMjlnirParkkola

Fake News CNN uhkailee ihmisiä

Amerikoissa kaikki on suurempaa, jopa fake newsit. Useasta valheellisesta uutisoinnista ja mm. amerikkalaisten katsojien solvaamisesta kiinni jäännyt CNN on jälleen kunnostautunut. Tällä kertaa CNN uhkailee yksittäistä kansalaista.

http://www.washingtontimes.com/news/2017/jul/5/cnn-threatens-reveal-redd...

Vähän aikaa sitten Twitteriin ilmestyi presidentti Trumpinkin twiittaama video, jossa Trumpin näköinen mies pieksee CNN:ää showpainimatsissa. Video oli aika hulvaton ja Trumpin twiittaamana se sai paljon julkisuutta. Trump toki sai myös kyseenalaista julkisuutta fake newseiltä myös.

CNN:n työntekijä Andrew Kaczynski on omien väitteidensä mukaan saanut selville henkilön nimen, joka on tehnyt kyseisen videon. CNN uhkailee nyt paljastaa henkilön nimen, ellei henkilö kadu tehokkaasti tekojaan ja lupaa olla enää koskaan lokaamasta CNN:n mainetta valemedioiden kärkinimenä.

Jos joku vielä ihmettelee mistä Suomen media apinoi valeuutisiaan presidentti Trumpista, nyt pitäisi jo viimein asia avautua. Amerikan valemediat, CNN etunenässä, niitä tuottavat.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ei fake, mutta kuvaava uutinen kuitenkin. ( alla ) Suomen median ammattilaiset toimivat objektiivisesti ja ottavat Trumpin tekemisiin kantaa osaavasti. Heh-heh.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005279434.html

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jaaha, mediaa ottaa nähtävästi päähän ettei Trumppi tue Obaman tavoin Euroopan liittovaltiota. Suomen media on yksimielinen ja itsesensuurin kyllästämä.

Kalle Erkkilä

Aika "puolueetonta" uutisointia, juu :D

Merkeliä harmittaa suunnattomasti, kun USA:n presidentti ei suostu nuolemaan hänen natsisaappaitaan.

Kateeksi käy Puolalaisia. Kunhan saadaan Laura Huhtasaari seuraavaksi presidentiksi, niin Putin ja Trump käyvät kilpaa meillä valtiovierailulla. Näille EU:n globalisteille taas ei ole niin väliä. Saavatkin pysyä pois silmistä.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Katsojaluvut hipovat 2000-luvun huippulukemia (korkeimmat 14 vuoteen) ja mainosrahaa tulvii sisään.Trump on lottovoitto yhtiölle.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Löysin juuri saman jutun. Tämä on ällöttävää, juuri erään toisen blogin kommenttiosiossa olin keskustelemassa siitä, onko ok jos uutisfirmoja haastetaan oikeuteen. Tämä tapaus sementoi mielipiteeni pykälään "kyllä".

CNN siis etsi käsiinsä sen 15 vuotiaan pojan joka aikoinaan teki Trumpin twitterissä julkaiseman gifin ja uhkasi julkaista hänen osoitteensa ja yhteystietonsa, ellei hän esitä julkista anteeksipyyntöä. Lisäksi hän ei saa enää koskaan mollata CNNää tai he julkaisevat hänen tietonsa. Sairasta, aivan sairasta. Toivon että joku saa tästä hyvästä potkut CNNällä tai koko firma pääsee oikeuteen selittelemään.
Lähteet: http://funnyjunk.com/Get+fucked/funny-pictures/632...

Marko Parkkola

Etsiiköhän CNN tämänkin giffin tekijän ja uhkailee.

http://i.imgur.com/erwhkcD.gif

Kalle Erkkilä

Heh! Käyköhän niin, että jengi ympäri maailmaa alkaa noita CNN giffejä tehtailemaan?

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Jos haluaa tietää mitä jenkeissä on meneillään niin kannattaa kuunnella rap-levy.

Kuten hip hop-legenda Chuck D asian muotoilee: "Rap on urbaaninen tietotoimisto".

Ja loppujen lopuksi presidentti Trump on rap-pressa.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

CNN heittää kyllä pahasti bensaa liekkeihin toiminnallaan. Hankkisivat jonkun Internetin kulttuurista tajuavan konsultoinnin että mitä ei kannata tehdä

https://mobile.twitter.com/KimDotcom/status/882502...

jonne jonnettaja

Se ei ole "trumpin näköinen mies" vaan se on trump googlaa vaikka "trump in wwe" tai jotain sellaista.

Toimituksen poiminnat