MarkoMjlnirParkkola

Maahanmuuttokriittiset ryhmittymät

Helsingin Sanomat on kirjoittanut pari hauskaa stooria maahanmuuttokriittisistä ryhmittymistä. Lähetin yhden sähköpostin hesariin, jossa valaisin näitä ryhmittymiä. En usko hesarin asiasta paljoa pukahtavan, sillä heidän narratiiviin ei sovi tosiasiat tässä tapauksessa. Siispä kirjoitan tänne pienen tiivistelmän ja yritän olla objektiivinen asiassa.

Maahanmuuttokriittiset ryhmittymät

Aloitetaan niistä mediaseksikkäimmistä ryhmistä ja sitten ei missään erityisessä järjestyksessä. Kirjoitan asiat niin kuin itse olen ne nähnyt ja ymmärtänyt. Olen ollut monessa mukana ja nähnyt ja kuullut paljon ja kaikkea en uskalla edes ilmoille päästää. Lasken itseni maltilliseen tolkun väkeen. En ole mukana missään mediaseksikkäissä ryhmissä. Ainoastaan Finnish Defence League FDL:n hallituksessa.

Suomi Ensin

Tämän taustat ovat minulle vähän hämärän peitossa. Käsittääkseni Mario Argenta on alunperin tämän perustanut. Mariolla on ollut kova draivi perustaa erilaisia puulaakeja ja Facebook-ryhmiä. SE taitaa olla ainut, joka on ottanut tuulta alleen.

SE on tällä hetkellä mielenkiintoisessa tilanteessa. Yhdistys ei ole kyennyt pitämään yhtään hallituksen kokousta sisäisten riitojen vuoksi. Tämän vuoksi yhdistys ei ole myöskään hyväksynyt yhtään jäsentä, jonka vuoksi yhdistyksessä käytännössä toimii vain sen hallitus ja siitäkin vain osa.

SE:n näkyvin hahmo onkin Marco de Wit, joka on ollut järjestelemässä ties mitä kokouksia, joissa valta kaapattaisiin istuvalta puheenjohtajalta Mario Argentalta. De Witin kannattajaporukka on pientä, mutta sitäkin fanaattisempaa. Hänen käytöksensä vuoksi hän lensi pihalle mm. Tampereen Rajat Kiinni -porukasta.

SE on hakenut julkisuutta solvaamalla kaikkia muita porukoita yleensä samoista asioista, joita se itse tekee. SE:n mukaan esimerkiksi Suomen Sisu on täynnä rasisteja, mutta he itse eivät ole rasisteja. De Witin mukaan kaiken pahan takana ovat juutalaiset.

Yhteistyöhaluja ei ole myöskään lisännyt de Witin taannoinen seikkailu Itä-Ukrainassa yhdessä Johan Bäckmanin ja Janus Putkosen kanssa.

Rajat Kiinni

Rajat Kiinni -ryhmiä on ollut lukuisia. Alunperin ryhmä lähti liikkeelle pohjoisesta Tornion mielenosoituksista. Tämän jälkeen parivaljakko Pekka Kemppainen ja Susanna Kaukinen ovat ottaneet vallan ryhmässä. Ryhmä onkin hajoillut ja kasaantunut takaisin kuten Big Bang, Bug Crunch -teoria.

Tornion mielenosoitukset sujuivat taannoin niin hyvin, että KK-kaksikko keksi paikan tulleen. He ryhtyivät sabotoimaan Tornion mielenosoituksia ja keskustelivat jopa Tornion porukan pahoinpitelemisestä, jotta saisiavat kaapattua liikkeen. Lopulta he saivat suoritettua Coup d´etatin verettömästi.

Ryhmällä on suurempi kannattajajoukko kuin SE:llä, mutta sekin on ollut hajaantumaan päin. Ryhmää on kritisoitu liian useista ja turhista mielenosoituksista, joissa oli aiemmin mukana myös Marco de Wit. Ryhmän vetäjiä on myös kritisoitu siitä, että Kemppaisella on taustaa maolaiskommunismissa ja Sirolan opistossa, ja Kaukisen tausta on vasemmistoanarkismissa, jossa tosin riitaantui vasemmistoanarkistien keulahahmon Suvi Auvisen kanssa.

Tämän hetkisestä ryhmän toiminnasta en tiedä. Kovin hiljaista kuuluu olevan.

Suomen Sisu

Suomen Sisu on hyvin maltillinien jäsenistönsä keskustelukerho. Itse turhaannuin yhdistyksen toimintaan, tai oikeastaan toimimattomuuteen, aikoinaan ja erosin siitä. Nykyisin Suomen Sisu on perustanut aluejärjestöjä, jotka ovat saaneet toimintaa aikaiseksi. Järjestöstä ei tosiaan ole paljoa kerrottavaa ja sellaisena Sisu halunnee pysyäkin.

Finnish Defence League FDL

FDL on myös hiljaa taustalla toimiva, maltillinen yhdistys. FDL:llä on monenlaista toimintaa, jota suoritetaan hiljaisesti ja muita häiritsemättä. Pieni yhdistys on saanut paljon aikaiseksi, mutta hallituksen jäsenenä olen jäävi ja vaitiolovelvollinen asiasta.

FDL:ää on kritisoitu liiasta juutalaismyönteisyydestä ja siitä, että hyväksymme seksuaalivähemmistöjä. Henkilökohtaisesti minua hieman hymyilyttää, että suvaitsevaisto pitää meitä natseina ja natsit suvaitsevina.

Sekalaisia

Sekalaisia seurakuntia on lukuisia mm. Itsenäinen Suomi, jonka toiminnasta en tiedä tätä nykyään mitään muuta kuin Nykysuomi julkaisun. Silloin tällöin esille pompsahtaa jotain ad-hoc ryhmiä kuten jonkin verran kuuluisuutta saanut Puhdistus. Tämä sekalainen seurakunta on kuitenkin niin pientä touhua, ettei niitä kannata juuri edes mainita.

Yhteenveto

Vihervasemmisto ja kaikenlaiset rajat auki -porukat ovat varmasti mielissään nuivan skenen sisäisestä rappiosta ja sekaannuksesta. En voi kieltää, etteikö he olisi oikeassa tässä. Nuivassa skenessä on ties minkälaista säätäjää ja viheltäjää. Yhdet ovat päivänselviä myyriä aiheuttamassa sekaannusta, toiset ovat mukana ansaitsemismielessä, kolmannet puhtaasti vallantunteen huumaannuttamina. Jotkut henkilöt osaavat riitaantua kaikkien kanssa, jonka jälkeen he toki syyttävät kaikkia muita tempperamentistaan.

Kaiken tämän sotkun selvittämiseksi kirjoitin vuosi sitten ns. Nuivan yhteistyömanifestin. Sen tarkoituksena oli riisua päälliköt aseistaan ja tarjota inkkareille työrauha. Rauhaa kesti noin 5 minuuttia, jonka jälkeen yksi jos toinenkin irtaantui joukosta syiden kuten, että otimme tummaihoisen henkilön puhumaan mielenosoitukseen ja että juutalaisetkin saavat osallistua. Tämän jälkeen löin pillit pussiin ja annoin hörhöjen hörhöillä rauhassa.

Kaiken kaikkiaan tilanne on siis se, että SE ja RK nahistelevat keskenään, SE nahistelee kaikkien kanssa, kummankaan tekemisiä ei hirveän laajalti hyväksytä tai tueta, mutta onneksi muut ryhmät saavat toimia rauhassa, kun nämä kaksi vetävät huomion itseensä. Ehkä heistä on siis jotain hyötyäkin.

Siinäpä se. Pitäkää hauskaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Marko Parkkola

En tiedä Nelkusta mitään, vaikka kovasti väitätkin minun olevan sen takana. Itse pidin yllä Facebookissa Nuiva.fi uutissivua, mutta luovuin siitä jo ajat sitten.

Käyttäjän JariVanninen kuva
Jari Vanninen

Siksihän noiden kannatus on mitä on, kukaan täyspäinen ei halua assosioitua kumpaankaan porukkaan. Tarvittaisiin kunnon asialinjalla oleva nuiva setti. Persuista ei siihen tule olemaan, ei edes Hallaahon voittaessa puheenjohtajavaalit.

Marko Parkkola

No sekopäistä sakkia on aina ja parempi vain etteivät ole sotkemassa persujen tai muiden asioita :)

Toimituksen poiminnat