MarkoMjlnirParkkola

Vasemmistoliitto tunnustaa väriä

  • Kuva 1
    Kuva 1

Vasemmistoliitto on viimein siirtynyt tunnustamaan väriä. Aiemmin asiaa on peitelty ja pelkästään flirttailtu väkivallan kanssa. Esimerkkinä flirttailusta mainittakoon Vasemmistoliiton Dan Koivulaakson vuodetut sähköpostit, jossa hän suunniteli "taktista väkivaltaa" vastustajiaan vastaan. Vuosi oli tuolloin 2008.

Nyt Helsingin Vasemmistonuoret ovat tulleet esille. He järjestävät yhteisen marssin vastustajakseen katsomiaan vastaan sekä A-ryhmän, että väkivaltaisen Varisverkoston kanssa. Varisverkosto on suomalainen versio saksalaisesta Antifaschistische Aktion ryhmästä.

Liberalismiwiki kuvaa Varisverkoston Suomen väkivaltaisten "antifasistien" keskeiseksi järjestöksi. Minulla on henkilökohtaista kokemusta vuoden takaa tästä järjestöstä, kun heidän maiharinsa kolahtivat kallooni. Sama ryhmä on riehunut myös Turussa, Helsingissä ja ainakin Jyväskylässä. Helsingissä mm minun pahoinpidellystä tuomittu henkilö pääsi poliisin pidätettäväksi riehuttuaan eduskuntatalon edessä.

Varisverkosto harrastaa myös systemaattista katuväkivaltaa seuraamalla toisia järjestöjä ja hyökkäämällä näiden kimpuun. He nimittävät väkivaltaansa itsepuolustukseksi, kuten minun pahoinpidellystä tuomittu henkilö vain väitti harjoittaneensa itsepuolustusta potkaisemalla minua kolme kertaa maiharilla, kun makasin maassa.

Nyt Helsingin Vasemmistonuoret ovat järjestämässä Varisverkoston kanssa omien väitteidensä mukaisesti rauhanomaista marssia. Viime itsenäisyyspäivänä tämä vastamarssi oli niin rauhallinen, että yli 130 otettiin kiinni ja poliisi joutui käyttämään projektiiliasetta, joka osui väitteiden mukaan yhtä silmään.

Ottaen huomioon 2008 tapahtuneen taktisen väkivallan suunnittelun sekä vuosikaudet jatkuneet vasemmistolaisen väkivallan kaduilla ja tapahtumissa, olisiko aika julistaa Vasemmistoliitto järjestäytyneeksi rikollisorganisaatioksi?

Blogaus julkaistu myös Omegawhite blogissani.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Marko Parkkola

Nämä taktiseen väkivaltaan liittyvät sähköpostit on muuten poliisin tiedossa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Voi voi, kiusaavatko ne niin kovasti?

Marko Parkkola

Väheksyt siis organisoitua väkivaltaa. En ole yllättynyt.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tuon lauseen kun olisi heittänyt odineista tai vastarintaliikkeestä, niin........ :D

Käyttäjän janilaaksonen kuva
Jani Laaksonen
Pekka Pylkkönen

Oletan että seuraavan kerran kun natsit pahoinpitelevät jonkun, jatkat tällä vähättelevällä linjalla.

Olipas oudon tökerö heitto sinun suuhusi.

Mikkolo Paganinsky

Kiitos tästä tiedosta Marko. Kaikelle väkivallalle ehdoton EI.
Sellaisten väkivaltaisten järjestöjen kuin esim. "antifasistit" on aika julistaa järjestäytyneeksi rikollisorganisaatioksi ja kieltää ehdottomasti.
Ihmettelen, miksi Suomen hallitus ei tee asian eteen mitään?

Marko Parkkola

Tietyt poliisitahot ovat olleet viime vuodenvaihteen alla erittäin kiinnostuneita näistä järjestöistä. Minulta kyseltiin mm. tiedänkö mistä nämä saavat rahoituksensa. No tiedänhän minä: muun muassa Tampereen kaupungilta!

Poliisi jäi kuitenkin kiinni vasemmistohäiriköiden erilaisesta kohtelusta. Turun poliisi puhui "humaanista linjasta", kun heiltä kysyttiin, mikseivät he häädä väkivaltaisia vastamielenosoittajia (yksi löi naista naamaan poliisin nenän edessä) pois riehumasta. Tein tästä kantelun oikeuskanslerille, jonka jälkeen poliisin toiminta alkoi parantumaan ja Tampereella vastamielenosoitus olikin eristetty Tammerkosken toiselle puolelle.

Mutta miksei hallitus tee mitään asialle... Liittyisikö siihen, että sisäministeriö tuntuu olevan täysin sisäministerin ulottumattomissa. Alkuvuodesta sisäministeriön selitykset asioista poikkesivat silloisen sisäministern puheista. Lisäksi on kuulunut, että sisäministeriö on ohjeistanut poliiseja mm. vasemmistomielenosoittajiin kohdistuvissa asioissa.

Alkaa tuntua siltä, että elämme vähemmistön diktatuurissa. Sisäministeriö tekee mitä haluaa, eikä se ole tuottanut kovin hyvää jälkeä kaduilla.

Mikkolo Paganinsky

Mielestäni väkivaltaan kannustavien järjestöjen laillisuutta täytyy selvittää niin pian kuin mahdollista.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Takamatkaltahan nuo vasemmistohuligaanit tulevat kun eivät ole vielä tappaneet ketään. Itsenäisyyspäivänä on oikeistolaisella vastarintaliikkeellä hyvä tilaisuus lisätä sitä saldoa.

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3635188-aari...

Marko Parkkola

Hassua. Kysyin juuri Liiltä miten hän suhtautuu tähän Helsingin Vasemmistonuorten veljeilyyn väkivaltaisen organisaation kanssa.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

"mutku noi muut" ei ole argumentti

Niko Sillanpää

Höh, mitä tästä nyt. Eiköhän noiden banderollien alta löytyisi myös Suomen suurimman oikeistopuolueen pj, valtiovarainministeri Orpo, ja pääministeri Sipilä syyskuusta tuttuun tapaan, jos totuuden puolustajaksi julistautunut media oikein laittaisi "osallistu, tai olet rasisti"-mökätorvensa raikaamaan. Ei ainakaan Orpo uskaltaisi sanoa "ei" median tanssiinkutsulle.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Miksei Helsinki voisi olla ilman natseja?

Marko Parkkola

Mistä teitä tulee? Onko teillä joku pesä jossain? :D

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mikä?! Onko natsi muka hyvä juttu?

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #16

Ei ollut trolli vaan ihan vakavasti otettava kysymys. Niin että mitä hyvää on natseissa?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #17

Ei kai kukaan natseja kannata, mutta jos Stalin vastusti Hitleriä, niin oliko Stalin hyvä?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #18
Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #17

Lipeta trollaus. Tässä ei keskusteltu natseista.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #20

No mistä sitten jos ei natseista? Itse olit upottanut keskusteluun tuon natsifiiliksen?

Pekka Pylkkönen

Miksei kerralla tavoitella parempaa ja rakenneta Helsinkiä sekä ilman natseja että vasemmistoa?

Miksi asenteellisesti tuomita vain yksi epämiellyttävä ideologia?

Vihervassarit eivät saa mahtumaan pieneen mieleensä sitä että tälläinen valikoiva kaksinaismoralismi nimenomaan jakaa ihmisiä ja lisää jännitteitä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä en tunne vihervassareita.

Toimituksen poiminnat