MarkoMjlnirParkkola

Laillistettua puoskarointia, valetohtorointia ja muuta epäilyttävää

  • Puoskarointia
    Puoskarointia

Aloitetaan kevyemmällä aiheella. Törmäsin eilen mielenkiintoiseen asiaan. Kävin Yliopiston apteekista ostamassa reumalääkkeitä (reseptillä). Apteekkari antoi lääkepurkin kouraan ja kysyi tarvitsenko mitään muuta. Tämä on hyvää asiakaspalvelua. Minulla on lääkekatto täynnä ja apteekki huolehtii, että saan maksimihyödyn siitä irti.

Mutta apteekkari ei kysynytkään haluan reseptiltä vielä jotain. Vain reseptilääkkeet nimittäin menevät lääkekattoon. Hän kysyikin haluan lisäravinteita!

Mennään varsinaiseen aiheeseen.

Osa lääkäreistä on ryhtynyt laillisesti valelääkäreiksi. Oikean lääketieteen rinnalle on kehitetty X-lääketiede (jätän nimen mainitsematta tarkoituksella). X luokitellaan uskomushoitoihin. Käytännössä siis laillistetut lääkärit harjoittavat uskomushoitoja. Hippokrates pyörii haudassaan.

X:än liittyy oleellisesti monimutkaiset tutkimukset, oli sitten kyse vaikka vain pelkästä nuhakuumeesta. X:ssä ”määrätään” monesti myös lisäravinteita moniin vaivoihin.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että menetin hermoni liitteenä olevasta kuvasta viikonloppuna. Vai että reumaan minun pitäisi syödä vain magnesiumia ja vitamiineja? Haistakaa…

Nyt siis laillisestut apteekkarit ja lääkärit myyvät uskomushoitoja ja lumelääkkeitä laillisesti potilaille. Tämän ollessa sallittua herää kysymys, miksei lääkistä käymättömät voisivat alkaa aivan yhtä hyvin myymään lääketieteellisiä valepalvelujaan. Itse olen ”diagnosoinut” monta vaivaa, jotka oikea lääkäri on myöhemmin vahvistanut. Jos laskuttaisin palvelustani, joutuisin oikeuteen. Kuitenkin laillistetut lääkärit saavat tehdä samaa valepuoskarointia rangaistuksetta.

Samalla otan esille reseptivapaiden lääkkeiden vapauttamisen kauppojen hyllyille. Argumentti asiasta on kuulunut, että sen jälkeen ihmiset ”söisivät buranaa kuin leipää”. Muistuu mieleen tapaus, jossa viikolla 1 kävin lääkärillä sitkeän flunssan takia ja sain 100 kpl Burana 600 sekä 3 pv sairaslomaa. Viikolla 2 kävin samalla lääkärillä uudestaan samasta vaivasta ja sain nyt 100 kpl Burana 600 ja 5 pv sairaslomaa.

Tosiaan. Burana 400 kaupassa on huippuvaarallista, mutta 200 kpl Burana 600 apteekissa on turvallista kuin näkkileipä.

Mikäli haluatte diagnooseja, ottakaa yhteyttä ja sovitaan hinnasta. Reseptejä en valitettavasti voi määrätä, mutta ravintolisiä voin kaupata. Eikä näitä ravintolisiä ole edes salakuljetettu alushousuissa Syyriasta.

 

Julkaistu aiemmin omassa blogissani.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Marko Parkkola

Asia tuli mieleeni tusota apteekkien kilpailun vapauttamisesta.

Toimituksen poiminnat